Lys på Kronborg

28. september 2010

Kronborg blev på kulturnatten oplyst af tre frivillige og M9

En af de frivillige fortæller:

Vi afgik M9 samt bus kl 18:00 og alt var opstilet kl 19:00 som planlagt. Vi fik lækkert smørrebrød på Kronborgs slotsforvaltnings regning, kaffe og sodavand. Der var en støm af folk som kom på området (der kørte veteranbus fra byen til (Kronborg). der var mange børnefamilier i alle aldre, og M9 var stort tilløb og spørgsmål" hvorfor er I her"

Vejret holdt tør til vi var på vej tilbage kl 22:30 og alt var lagt på plads til kl 23:00. Det var en god øvelse for udlægning af kabeltromler, vinkler for lamper i højden, samt alt lys på M9 med egen generator.

Vi havde også tid til en snak med personalet som helt sikkert vil bruge os til næste år.

Indkørsel i første port går lige med ca 4 cm til hver side og mand på taget for at ramme rigtige vinkel ved indkørsel- her er SINE også fin.

Tip en ven   Søg   Sitemap   Print