4 brandfolk indsat i vestre fængsel

4. juli 2011

Det hele startede da NB fik forespørgsel om vi kunne bistå med lænseopgave i København. 1 holdleder fra vagtholdet i Helsingør og 3 frivillige afgik med M9 og kurs mod Venstre Fængsel i København, og måtte finde vej gennem vandmasserne undervejs og flere omveje.

Det er nok de færreste som "frivilligt" tilbringer en lørdag nat i fængsel? Men nu har vi 3 gode frivillige som har prøvet det. Det fremgår dog ikke om det kommer i deres papirer at de var "indsat" i Venstre Fængsel en nat.

Det lykkedes de gode folk at finde vej ud efter vandet var flyttet så alle kunne være hjemme i eget område og tage morgenbrød med hjem ved 7 tiden.

Der har sikkert ikke været et øje ( eller sok ) tør da de kørte ud gennem porten på Venstre Fængsel.

En stor TAK til alle som har deltaget, eller som er forstyrret på ferie, til fest og med tømmermænd diverse steder.

Tip en ven   Søg   Sitemap   Print