Hæderstegn

9. juni 2012

Beredskabsforbundets Hæderstegn blev på Landsrådsmødet 2012 tildelt til kredsleder Søren Simonsen fra Kreds Nordsjælland.

I begrundelsen for tildelingen hedder det bl.a. "Der har været store forandringer i redningsberedskabet i de år, hvor du har været kredsleder. Men igennem alle årene har du været eksponent for, ar de frivillige er blevet synlige, og at der er kommet mange spændende nye opgaver til de frivillige..." og endvidere "Udover at være en respekteret kredsleder er du også altid i frontlinien, når der er brug for en frivillig. Det være sig ved større brande, lænseopgaver, forplejningsopgaver, samaritervager... du træder altid gerne til"

Om Beredskabsforbundets Hæderstegn

Hæderstegnet, der tildeles af Beredskabsforbundets præsident efter vedtagelse af dets landsledelse, kan tildeles:

  1. Personer, som gennem længere tid har udført anerkendelsesværdigt arbejde inden for Beredskabsforbundets arbejdsområde.
  2. Personer, som på anden måde i særlig grad har gjort sig fortjent ved deres virke for redningsberedskabssagen i Danmark. 
  3. Det kan endvidere i særlige tilfælde tildeles andre personer, der har gjort en indsats af betydning for redningsberedskabssagen.

Læs mere på Beredskabsforbundets hjemmeside.

Tip en ven   Søg   Sitemap   Print