Efterslukning på Mørdrup Skole

23. september 2012

8 frivillige involveret i efterslukning af gymnastiksalen på Mørdrup skole.

Det er midnat, alt er mørkt og stille, men så ringer vagttelefonen. Der er brand på Mørdrup skole, og det kommer til at tage lang tid. Indsatsleder vil gerne have de frivillige til at afløse ved fire-tiden om morgen. 

Der ringes rundt, og fire mere eller mindre friske frivillige siger ja til at stille op.

Indsatsen

Kl. fire møde de friske på stationen, og kører frem i M9, og afløste Espergærde som stadig var på stedet. Opgaven var at slukke forskellige steder i tagkonstruktionen samt i selve hallen, hvor der stadig var enkelte brandlommer.

4 mennesker var lige i underkanten, så der bilver ringet to mere ud, som ankommer ca. 6:30. En time senere, da vi skal til at begynde pakning, kommer endnu en frivillig forbi, på vej hjem fra arbejde, og giver en hånd med.

Kl.10 er alt reetableret, og indsatsen er afluttet.

Tip en ven   Søg   Sitemap   Print