Fremvisning af sprøjte

3. august 2013

Tre frivillige tog Kronborgsprøjten (M3) med på camping, for at leje med blå blink, sirene, slanger, vand og andet grej.

Frivillige på Nordsjællands Feriepark & Camping havde planlagt sommerfest, med masser af aktiviteter for børnene. En af aktiviteterne var at brandvæsnet, i form af de frivillige, stillede op med en sprøjte.

For at lave lidt andet i varmen end bare at se på udstyret, og få lov at side i en brandbil, hvilket mange var meget begejstrede for, blev der, med en olieopsamler, improviseret et mål, så børnene kunne få lov at skyde til måls efter med højtryksslangen.

Der er stor begejstring, både blandt piger og drenge.

Til sidste ville de voksne også lege med, og et par rollespiller fik et spulebad i varmen.

En god dag, tak til alle som deltog.

 

Tip en ven   Søg   Sitemap   Print