Natbio 2013

18. august 2013

Traditionen med Natbio på Fredtoften er blevet genoplivet af Fredensborg bibliotekerne, og traditionen tro stiller beredskabet op. I år med tre frivillige der fik masser af udfordringer.

De første udfordringer der ramte gruppen, var at én af fire frivillige måtte melde afbud. Dernæst var der udfordringer i forbindelse med at skaffe materiel og køretøjer til opgaven, hvilket blev løst.

Dagen bød på en del regnvejr, men da vi startede på Fredtoften holdt det tørt. Grillen blev tændt, og tilsyneladende var der et par stykker der fik glæde af den.

Så blev der sat lys op, masser af nyt spændende materiel blev brugt. Alt så lyst ud, indtil det blev mørkt. Da lyset skulle tændes, virkede generatoren ikke, og reserve generatoren ville heller ikke lege med. Resultatet blev ekstra kabeltræk på over et stykke over 100 meter, og en tur til Helsingør for at hente diverse stumper.

På fredtoften findes nogle el-udtag som vi normalt benytter, til dele af belysningen, med disse ville, i sympati med generatorerne, ikke levere så meget som et enkelt lille glimt af lys. Igen måtte vi ud i ekstra kabeltræk, dennegang dog lidt under de 100 meter.

Da første film var færdig, og lyset skulle tændes, havde vi været klar i hele 10 minutter, godt gået af de frivillige!

Resten af natten forløb fredeligt, med en enkelt opgave til førstehjælpsvagten, og kl. 2 kunne vi pakke sammen.

Tak til de frivillige der stillede op, for deres indsat, ildhu og opfindsomhed.

 

Tip en ven   Søg   Sitemap   Print